Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED

Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Uitstekende leverancier 100% adviseert. Wij hebben met Yuhui meer dan 5 jaar gewerkt, goed gaat alles en u brengt me meer zaken. Dank, Yvonne.

—— Varol Ozsoylu van Switzer

De AMPÈRE picabond schakelaars voor uitstekende de telecommunicatie de werken worden gebruikt van Saudi-Arabië, onze cliënt is zeer tevreden met de kwaliteit en ook de concurrerende prijs die.

—— Ali

De FTTH-montage acce. zijn goedkeuring, dank van uw hulp. Spoedig zoekend nieuwe orden aan u.

—— Koraal

Beste Yvonne, houden van wij te informeren dat wij ons hulpmiddel van 1st ordetyco bij onze pakhuistoday.the verpakking hebben en de kwaliteit onze verwachtingen heeft ontmoet.

—— Olga

Ik ben online Chatten Nu

DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED

1 2 3 4 5 6
DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED
Dowell H.K.Fair Vergaderingscliënten Productie lijn 1 Laboratorium met Soorten Meetapparaten overbrenging productie lijn 2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : YUHUI
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5000000-100000000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 70% - 80%
No. of Production Lines: 4
No. of R&D Staff: 11 -20 People
OEM Services Provided: Yes
Factory Size (Sq.meters): 5,000-10,000 square meters

DOWELL-de de INDUSTRIEgroep is één van de witte de toebehorenfabrikanten van haartelecommunicatie in China. Wij hebben twee subcompanies, is één INDUSTRIËLE SHENZHEN DOWELL die Vezel Optische Reeks veroorzaakt en een andere de MEDEDELING is van NINGBO YUHUI die de producten van Kopertelecommunicatie Series.Our verwant is met geheel telegraferend systeem, zoals FTTH-Aanleg van kabelnetten, Distributievakje, LSA Modules en toebehoren produceert. Door de gezamenlijke inspanning van al ons personeel, zijn onze producten goed goedgekeurd door meer dan 100 landen.

 

De meesten van hen zijn gebruikt in vele telecommunicatieprojecten, en wij zijn één van de betrouwbare merken onder hun lokale telecommunicatiebedrijven geworden. Zoals Telecommunicatiebedrijven CNT, NORTEL, TELEFONICA, CHINA TELECOM, SINAASAPPEL, PLDT, STC, PEUTER, BT, Telstra etc.

 

Ons bedrijf zal de ondernemingsgeest van „beschaving, eenheid, waarheid-zoekt, strijd, ontwikkeling“, onze kwaliteitsproducten gebruiken om een Koning van woordtelecommunicatie te bouwen verspreiden. Met ons uw geld in brandkast en uw zaken in brandkast!

 

Maak wederzijdse winstzaken. Dank u allen voor uw geduldige lezing!

 

Contactgegevens
DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED

Contactpersoon: Ms. Yvonne Hsiang

Tel.: 8615869330650

Fax: 86-574-27877477

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)