Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Uitstekende leverancier 100% adviseert. Wij hebben met Yuhui meer dan 5 jaar gewerkt, goed gaat alles en u brengt me meer zaken. Dank, Yvonne.

—— Varol Ozsoylu van Switzer

De AMPÈRE picabond schakelaars voor uitstekende de telecommunicatie de werken worden gebruikt van Saudi-Arabië, onze cliënt is zeer tevreden met de kwaliteit en ook de concurrerende prijs die.

—— Ali

De FTTH-montage acce. zijn goedkeuring, dank van uw hulp. Spoedig zoekend nieuwe orden aan u.

—— Koraal

Beste Yvonne, houden van wij te informeren dat wij ons hulpmiddel van 1st ordetyco bij onze pakhuistoday.the verpakking hebben en de kwaliteit onze verwachtingen heeft ontmoet.

—— Olga

Ik ben online Chatten Nu

DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED

1 2 3 4 5 6
DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED
Dowell H.K.Fair Vergaderingscliënten Productie lijn 1 Laboratorium met Soorten Meetapparaten overbrenging productie lijn 2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : YUHUI
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5000000-100000000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 70% - 80%
No. of Production Lines: 4
No. of R&D Staff: 11 -20 People
OEM Services Provided: Yes
Factory Size (Sq.meters): 5,000-10,000 square meters

1995, Onzegevestigdefabriek. Maaksoorten netwerkrekken, kabelmanager, zet het rek kader en koudgewalste materiële producten voor netwerk enz. op

 

2000, worden Onze producten wijd wereldwijd verkocht in binnenlandse markt voor Telecommunicatieprojecten en wat binnenlandse handelsmaatschappij aan.

 

 

2005, zijn meer producten aangeboden als Kroonlsa modulesreeks, de doos van de Kroondistributie, STB-moduleseries.very hete verkochte periode voor telecommunicatie.

 

 

2007, wij opstellings buitenlandse afdeling YUHUI in Ningbo.Business direct met begonnen cliënten wereldwijd. Maar voor economische wereld affacted, langzaam beginnen de zaken. Maar wij groeien ook met technologieonderzoek en ontwikkeling, globale verkoop en na de verkoopdienst.

 

2008, verkreeg de ISO-het Beheersysteemcertificatie van de 9001:2000kwaliteit

 

2009, verkreeg meer koperproducten zoals de gezichtsplaten, hoeksteenhefbomen, flardpaneel. En de gemaakte dienst voor klant verhoogde volledig onze productenlijn.

 

2010, Vezel optische FTTH ontwikkelt zich als één meer productielijn. Wij hebben de nieuwe Groep van bedrijfshenzhen Dowell die tot de aanbiedingsdienst wordt beperkt aan onze cliënten.

 

2012, zijn wij blij om heel wat oude partners en nieuwe cliënten in de Markt van Globalsource te ontmoeten Hongkong.

 

2012, Onze buitenlandse klanten van de afdelingshulp om meer relatieve kopernetwerk aanleg van kabelnetten en FTTH uit te breiden voor gemakkelijke aanleg van kabelnetten. Onze ingenieursafdeling heeft zich om aan meer oplossing vanaf hun vereiste uitgebreid te werken.

 

2013-2016, meer onze netwerkhulpmiddelen met inbegrip van de stempel onderaan hulpmiddel, compressiehulpmiddel, 3M, Corning, Kroon, ZTE, HUAWEI, Ericsson,

HT hulpmiddelen verkregen de „HOGE Prestatiesprijs in China“

 

2017, tot nu toe, zijn wij trots van zijn partner met Movistar, CNT, Telefonica, STC, PLDT, Sri Lanka-Telecommunicatie, Telstra, PEUTER, France Télécom, BT, Claro, Huawei.

 

2018, kunnen wij de betrouwbaarste en betrouwbare integriteits verwerkende en uitvoerende ondernemingen, na de verkoopdienst en goede Merkbewaarder zijn.

 

2019, om vermogen te hebben om u te helpen aan meer oplossing met onze producten, toepassing werken in Telecommunicatie, FTTH, Netwerkservicekabinetten, outplant installatieproducten. Houd doorgaand en kijkend aan het samenwerken met u!

 

 

 

 

Contactgegevens
DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED

Contactpersoon: Ms. Yvonne Hsiang

Tel.: 8615869330650

Fax: 86-574-27877477

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)