Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Schakelaar van de draadlas

Zelf - de Ontdoende van Luchtdropwire-Schakelaar 3M 557TG verzegelde Vochtigheid Bestand met Gel

Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Uitstekende leverancier 100% adviseert. Wij hebben met Yuhui meer dan 5 jaar gewerkt, goed gaat alles en u brengt me meer zaken. Dank, Yvonne.

—— Varol Ozsoylu van Switzer

De AMPÈRE picabond schakelaars voor uitstekende de telecommunicatie de werken worden gebruikt van Saudi-Arabië, onze cliënt is zeer tevreden met de kwaliteit en ook de concurrerende prijs die.

—— Ali

De FTTH-montage acce. zijn goedkeuring, dank van uw hulp. Spoedig zoekend nieuwe orden aan u.

—— Koraal

Beste Yvonne, houden van wij te informeren dat wij ons hulpmiddel van 1st ordetyco bij onze pakhuistoday.the verpakking hebben en de kwaliteit onze verwachtingen heeft ontmoet.

—— Olga

Ik ben online Chatten Nu

Zelf - de Ontdoende van Luchtdropwire-Schakelaar 3M 557TG verzegelde Vochtigheid Bestand met Gel

China Zelf - de Ontdoende van Luchtdropwire-Schakelaar 3M 557TG verzegelde Vochtigheid Bestand met Gel leverancier
Zelf - de Ontdoende van Luchtdropwire-Schakelaar 3M 557TG verzegelde Vochtigheid Bestand met Gel leverancier Zelf - de Ontdoende van Luchtdropwire-Schakelaar 3M 557TG verzegelde Vochtigheid Bestand met Gel leverancier Zelf - de Ontdoende van Luchtdropwire-Schakelaar 3M 557TG verzegelde Vochtigheid Bestand met Gel leverancier

Grote Afbeelding :  Zelf - de Ontdoende van Luchtdropwire-Schakelaar 3M 557TG verzegelde Vochtigheid Bestand met Gel

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUHUI
Certificering: ISO,RHOS,UL,CE
Modelnummer: Yh-557TG

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pieces
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 2500piece/carton
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: TT, LC, West Union
Levering vermogen: 50000pieces/day
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Dropwireschakelaar 557TG Functie: Verzegelde vochtigheid-bestand
kleur: Black Toepassing: Arial dropwire schakelaar

Verzegelde Vochtigheid Bestand met Gel Zelf - Ontdoende van Luchtdropwire-Schakelaar 3M 557TG

 

Snel Detail:

 

1. de schakelaar van 557TG dropwire van polycarbonaat, aardige verschijning voor plastic deel wordt gemaakt dat

2. draadwaaier van 0.6-1.3 mm (AWG 22-16)

3. isolatie buiten diameter tot 3,0 mm

4. Kleur: Zwart

5. Met gel voor waterbewijs

de schakelaar van 6.Aerial dropwire voor twee stevige koperen geleidersverbinding

 

Beschrijving:

 

3M Scotchlok zelf-Ontdoet Dropwire-van Schakelaar

 

de Schakelaar 557TG van 3M Dropwire, wordt het hoofdzakelijk de luchtdropwireschakelaar 557TG gebruikt om twee stevige koperen geleiders elektrisch aan te sluiten, biedt het aan om de verbinding te isoleren en vochtigheidsbescherming te bieden.

 

3M-type de draadschakelaars omvat een verscheidenheid van uiteindelassen, gealigneerde kraanlassen, dropwire schakelaar.

 

schakelaars en Hulpmiddelen van 3M Scotchlok maakten grote vooruitgang aan de hoge snelheid en de hoge bandbreedtenetwerken. De producten worden wijd gebruikt in het gebied van het wereldnetwerk. Met de Scotchlok-reeks hulpmiddelen en schakelaars van 3M, kunnen de providers de vraag naar verbeterde klantenservices zoals snelle internetdiensten, video op verzoek en videoconfereren ontmoeten. Voor de belangrijkste het Uiteindeschakelaar UR, van de het Uiteindeschakelaar UR2,3M Scotchlok van 3M Scotchlok het Uiteindeschakelaar UY, van de het Uiteindeschakelaar UY2,3M Scotchlok van 3M Scotchlok het Uiteindeschakelaar UAL, de Kraanschakelaar UG, de Kraanschakelaar UB, de Gealigneerde Schakelaar U1B, de Gealigneerde Schakelaar U1R, Gealigneerd de Schakelaarudw2,3m Scotchlok Plooiend Hulpmiddel e-9BM van producten3m Scotchlok van 3M Scotchlok van 3M Scotchlok van 3M Scotchlok van 3M Scotchlok van 3M Scotchlok (yh-8028), het Plooiende Hulpmiddel e-9Y van 3M Scotchlok (yh-8021).

 

De IDC-uiteindelassen in de Reeks wenden een speciaal ontworpen de verplaatsingscontact aan van de draadisolatie om een betrouwbare elektroverbinding aan de draad te maken. Een de „leven-LENTE“ verbinding wordt gemaakt door de draad in de het contactschakelaar van „U“ neer te drijven. Dit eenvoudige proces verplaatst de isolatie en begrijpt alle leiders met een vaste, veerkrachtige druk, allen in één motie. Deze schakelaars omvatten een in de fabriek geïnstalleerd dichtingsproduct tegen corrosie en verbindings uit vochtigheid te beschermen.

 

De de draadlassen van de Reeks in-line kraan zijn spaarders in real time. Zij laten de gebruiker toe om in een andere draad te onttrekken zonder de dienst te onderbreken. Een u-vormig element binnen elke schakelaar verplaatst isolatiemateriaal en neemt contact met de koperen geleider op. Deze telegraferen lassen omvatten ook in de fabriek geïnstalleerd dichtingsproduct tegen corrosie en verbindings uit vochtigheid te beschermen. 

 

Diverse schakelaars van de isolatieverplaatsing aan cat.5-naleving, droog of gell-gevuld op verkoop:

(Groen en de blauwe) AMPÈRE picabond schakelaar is op verkoop, met pakket in broodje dat geschikter is voor verrichting. Met het crimpting van hulpmiddel yh-244271-1

 

Toepassingen:

 

3M-type de draadschakelaars, UY de schakelaar, UY2-de schakelaar, UR-de schakelaar, UB-de schakelaar, UG de schakelaar en UDW2-de schakelaar zijn beschikbaar allen op verkoop. De deze draadschakelaars worden gebruikt om twee draden en snel aan gel binnen het vullen veilig te verbinden, die vochtbestendig is.

 

Specificaties:

 

UR schakelaar Gel voor vochtbestendigheid en voor PIC gevulde die kabeltoepassingen wordt gevuld, of ongevuld. Het keurt twee goed of drie draden binnen draad strekken zich van 0.4-0.9 mm (AWG 26-19) en isolatie buiten diameter tot 1,52 mm/.060 uit“. Het wordt gemaakt van polycarbonaat en is Kat. volgzame 5.
 
UY schakelaar Het gel vulde voor vochtbestendigheid en is geschikt voor PIC gevuld of ongevulde kabeltoepassingen. Het keurt twee draden binnen draadwaaier van goed 0.4-0.7 mm (AWG 26-22) en isolatie buiten diameter tot 1,52 mm/.06“. Het wordt gemaakt van polycarbonaat en is Kat. volgzame 5.
UY2 schakelaar het gel vulde voor vochtbestendigheid en is geschikt voor PIC gevuld of ongevulde kabeltoepassingen. Het keurt twee draden binnen draadwaaier van goed 0.4-0.9 mm (AWG 26-19) en isolatie buiten diameter tot 2,08 mm/.082“. Het wordt gemaakt van polypropyleen en is Kat. volgzame 5.
UDW2 schakelaar

is vier draad (één volledig paar) lucht gealigneerde een daling-draad schakelaar voor koper of koper met een laag bedekte staalleiders. Het wordt gebruikt voor medio-spanwijdtelassen waar de spanningshulp wordt verstrekt. Het gel voor vochtbestendigheid en voor PIC kabeltoepassingen wordt gevuld, het keurt leiders binnen draadwaaier van goed 0.9-1.3 mm (AWG 19-16) en isolatie buiten diameter tot 4,4 mm/.175 die“. Het wordt gemaakt van polycarbonaat.

 

UG schakelaar

staat het directe onttrekken in bestaande plastiek geïsoleerde stevige koperen geleiders zonder de dienst toe te onderbreken. Het is gel voor vochtbestendigheid en voor PIC kabeltoepassingen die wordt gevuld, gevuld of gevuld. Het keurt leiders binnen draadwaaier van goed de kraan van 0.4-0.9 mm (AWG 26-19) de in werking gestelde draad en van 0.4-0.7 mm (AWG 26-22) met isolatie buiten diameter tot 1,54 mm/.061“ kraan en 1,12 mm/.044“ stelt draad in werking. Het wordt gemaakt van polycarbonaat.

 

 

Gelijkaardige HETE reeks VERKOCHT voor Draad het Verbinden

 

Het verbinden van Module met Gel Pluggable Module 25Pair D/TR en G/TR

Yh-4005-10 10Pair die Module verbinden, gelieve te nemen van met GEL nota of niet.
Yh-4000 25Pair die Module verbinden, gelieve te nemen van met GEL nota of niet.

 

Contactgegevens
DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED

Contactpersoon: Miss. Xiang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)