Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Schakelaar van de draadlas

UY2 van de de Schakelaar Gealigneerde schakelaar van de draadlas van de de kraandraad van de de lassenschakelaar UY IDC Uiteindeschakelaar

Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Uitstekende leverancier 100% adviseert. Wij hebben met Yuhui meer dan 5 jaar gewerkt, goed gaat alles en u brengt me meer zaken. Dank, Yvonne.

—— Varol Ozsoylu van Switzer

De AMPÈRE picabond schakelaars voor uitstekende de telecommunicatie de werken worden gebruikt van Saudi-Arabië, onze cliënt is zeer tevreden met de kwaliteit en ook de concurrerende prijs die.

—— Ali

De FTTH-montage acce. zijn goedkeuring, dank van uw hulp. Spoedig zoekend nieuwe orden aan u.

—— Koraal

Beste Yvonne, houden van wij te informeren dat wij ons hulpmiddel van 1st ordetyco bij onze pakhuistoday.the verpakking hebben en de kwaliteit onze verwachtingen heeft ontmoet.

—— Olga

Ik ben online Chatten Nu

UY2 van de de Schakelaar Gealigneerde schakelaar van de draadlas van de de kraandraad van de de lassenschakelaar UY IDC Uiteindeschakelaar

China UY2 van de de Schakelaar Gealigneerde schakelaar van de draadlas van de de kraandraad van de de lassenschakelaar UY IDC Uiteindeschakelaar leverancier
UY2 van de de Schakelaar Gealigneerde schakelaar van de draadlas van de de kraandraad van de de lassenschakelaar UY IDC Uiteindeschakelaar leverancier UY2 van de de Schakelaar Gealigneerde schakelaar van de draadlas van de de kraandraad van de de lassenschakelaar UY IDC Uiteindeschakelaar leverancier UY2 van de de Schakelaar Gealigneerde schakelaar van de draadlas van de de kraandraad van de de lassenschakelaar UY IDC Uiteindeschakelaar leverancier UY2 van de de Schakelaar Gealigneerde schakelaar van de draadlas van de de kraandraad van de de lassenschakelaar UY IDC Uiteindeschakelaar leverancier UY2 van de de Schakelaar Gealigneerde schakelaar van de draadlas van de de kraandraad van de de lassenschakelaar UY IDC Uiteindeschakelaar leverancier

Grote Afbeelding :  UY2 van de de Schakelaar Gealigneerde schakelaar van de draadlas van de de kraandraad van de de lassenschakelaar UY IDC Uiteindeschakelaar

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUHUI
Certificering: ISO,RHOS,UL,CE
Modelnummer: Yh-5022

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50000pieces
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1000piece/bag
Levertijd: 20Days
Betalingscondities: TT, LC, West Union
Levering vermogen: 50000pieces/day
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Polycarbonaat Draadwaaier: 0.40.9mm
Isolatie OD: Tot 2.08mm kleur: Oranje
Gel: Met gel of zonder geltypes Type: UY2 schakelaar

UY2 van de de Schakelaar verbinden In-line kraan van de draadlas de draadlassen snel Draadschakelaars

 

Snel Detail:

 

1. UY2 schakelaar die van polycarbonaat wordt gemaakt

2. draadwaaier van 0.4-0.9 mm (AWG 26-19)

3. isolatie buiten diameter tot 2,08 mm/.082“

4. Kleur: Sinaasappel

5. Met gel of zonder gel op optie

6. Plooiend hulpmiddel yh-8028 (3M-punt nr. e-9BM), plooiend hulpmiddel yh-8021 (3M-punt nr. e-9Y)

7. Ingepakte 10K-PCs/ctn

 

Beschrijving:

 

Cat.5 volgzame Gel gevulde UY2-schakelaar, Cat.5 volgzame UY2

 

3M-type de draadschakelaars omvat een verscheidenheid van uiteindelassen en gealigneerde kraanlassen. De IDC-uiteindelassen in de Reeks wenden een speciaal ontworpen de verplaatsingscontact aan van de draadisolatie om een betrouwbare elektroverbinding aan elke draad te maken. Een de „levend-lente“ verbinding wordt gemaakt door de draad in de het contactschakelaar van „U“ neer te drijven. Dit eenvoudige proces verplaatst de isolatie en begrijpt alle leiders met een vaste, veerkrachtige druk, allen in één motie. Deze schakelaars omvatten een in de fabriek geïnstalleerd dichtingsproduct tegen corrosie en verbindings uit vochtigheid te beschermen.

 

De de draadlassen van de Reeks in-line kraan zijn spaarders in real time. Zij laten de gebruiker toe om in een andere draad te onttrekken zonder de dienst te onderbreken. Een u-vormig element binnen elke schakelaar verplaatst isolatiemateriaal en neemt contact met de koperen geleider op. Deze telegraferen lassen omvatten ook in de fabriek geïnstalleerd dichtingsproduct tegen corrosie en verbindings uit vochtigheid te beschermen. De kraanschakelaars zijn snel om te installeren, gemakkelijk om te werken met en beschikbaar in een brede waaier van gemeenschappelijke draadmaten. De kraanschakelaars staan het directe onttrekken in bestaande stevige koperen geleiders zonder de dienst toe te onderbreken. De hulp van de pre-golfplaateigenschap houdt op zijn plaats de draden tot de schakelaar wordt geplooid en de las is volledig.

 

Geleverde Scotchlokschakelaar, 3M-communicatie schakelaars, IDC-uiteindeschakelaar, het uiteindeschakelaar van Cat.5 IDC, gel gevulde schakelaar, schakelaar voor vochtbestendigheid. Uiteindeschakelaar, kraanschakelaar, gealigneerde schakelaar.

 

Diverse schakelaars van de isolatieverplaatsing aan cat.5-naleving, droog of gell-gevuld op verkoop:

(Groen en de blauwe) AMPÈRE picabond schakelaar is op verkoop, met pakket in broodje dat geschikter is voor verrichting. Met het crimpting van hulpmiddel yh-244271-1

De schakelaars van de gealigneerde en dalingsdraad kunnen slechts met hand plooiend hulpmiddel yh-8028 (3M-punt nr. e-9BM) worden gebruikt, plooiend hulpmiddel yh-8021 (3M-punt nr. e-9Y) voor uw optie.

 

Toepassingen:

 

3M-type de draadschakelaars, UY de schakelaar, UY2-de schakelaar, UR-de schakelaar, UB-de schakelaar, UG de schakelaar en UDW2-de schakelaar zijn beschikbaar allen op verkoop. De deze draadschakelaars worden gebruikt om twee draden en snel aan gel binnen het vullen veilig te verbinden, die vochtbestendig is.

 

Specificaties:

 

UR schakelaar Gel dat voor vochtbestendigheid en voor PIC gevulde kabeltoepassingen wordt gevuld, of ongevuld. Het keurt twee goed of drie draden binnen draad strekken zich van 0.4-0.9 mm (AWG 26-19) en isolatie buiten diameter tot 1,52 mm/.060 uit“. Het wordt gemaakt van polycarbonaat en is Kat. volgzame 5.
 
UY schakelaar Het gel vulde voor vochtbestendigheid en is geschikt voor PIC gevuld of ongevulde kabeltoepassingen. Het keurt twee draden binnen draadwaaier van goed 0.4-0.7 mm (AWG 26-22) en isolatie buiten diameter tot 1,52 mm/.06“. Het wordt gemaakt van polycarbonaat en is Kat. volgzame 5.
UY2 schakelaar het gel vulde voor vochtbestendigheid en is geschikt voor PIC gevuld of ongevulde kabeltoepassingen. Het keurt twee draden binnen draadwaaier van goed 0.4-0.9 mm (AWG 26-19) en isolatie buiten diameter tot 2,08 mm/.082“. Het wordt gemaakt van polypropyleen en is Kat. volgzame 5.
UDW2 schakelaar

is vier draad (één volledig paar) lucht gealigneerde een daling-draad schakelaar voor koper of koper met een laag bedekte staalleiders. Het wordt gebruikt voor medio-spanwijdtelassen waar de spanningshulp wordt verstrekt. Het gel dat voor vochtbestendigheid en voor PIC kabeltoepassingen wordt gevuld, het keurt leiders binnen draadwaaier van goed 0.9-1.3 mm (AWG 19-16) en isolatie buiten diameter tot 4,4 mm/.175“. Het wordt gemaakt van polycarbonaat.

 

UG schakelaar

llows het directe onttrekken in bestaande plastiek geïsoleerde stevige koperen geleiders zonder de dienst te onderbreken. Het is gel dat voor vochtbestendigheid en voor PIC kabeltoepassingen wordt gevuld, gevuld of gevuld. Het keurt leiders binnen draadwaaier van goed de kraan van 0.4-0.9 mm (AWG 26-19) de in werking gestelde draad en van 0.4-0.7 mm (AWG 26-22) met isolatie buiten diameter tot 1,54 mm/.061“ kraan en 1,12 mm/.044“ stelt draad in werking. Het wordt gemaakt van polycarbonaat.

 

 

UY2 van de de Schakelaar Gealigneerde schakelaar van de draadlas van de de kraandraad van de de lassenschakelaar UY IDC Uiteindeschakelaar
 

 

 

Contactgegevens
DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED

Contactpersoon: Miss. Xiang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)