Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenHet netwerk distributie

20 van de de Distributiedoos 90degree van het paar het Openlucht Waterdichte Netwerk Bevindende Deksel met het Aanaarden

Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Uitstekende leverancier 100% adviseert. Wij hebben met Yuhui meer dan 5 jaar gewerkt, goed gaat alles en u brengt me meer zaken. Dank, Yvonne.

—— Varol Ozsoylu van Switzer

De AMPÈRE picabond schakelaars voor uitstekende de telecommunicatie de werken worden gebruikt van Saudi-Arabië, onze cliënt is zeer tevreden met de kwaliteit en ook de concurrerende prijs die.

—— Ali

De FTTH-montage acce. zijn goedkeuring, dank van uw hulp. Spoedig zoekend nieuwe orden aan u.

—— Koraal

Beste Yvonne, houden van wij te informeren dat wij ons hulpmiddel van 1st ordetyco bij onze pakhuistoday.the verpakking hebben en de kwaliteit onze verwachtingen heeft ontmoet.

—— Olga

Ik ben online Chatten Nu

20 van de de Distributiedoos 90degree van het paar het Openlucht Waterdichte Netwerk Bevindende Deksel met het Aanaarden

China 20 van de de Distributiedoos 90degree van het paar het Openlucht Waterdichte Netwerk Bevindende Deksel met het Aanaarden leverancier
20 van de de Distributiedoos 90degree van het paar het Openlucht Waterdichte Netwerk Bevindende Deksel met het Aanaarden leverancier 20 van de de Distributiedoos 90degree van het paar het Openlucht Waterdichte Netwerk Bevindende Deksel met het Aanaarden leverancier 20 van de de Distributiedoos 90degree van het paar het Openlucht Waterdichte Netwerk Bevindende Deksel met het Aanaarden leverancier 20 van de de Distributiedoos 90degree van het paar het Openlucht Waterdichte Netwerk Bevindende Deksel met het Aanaarden leverancier 20 van de de Distributiedoos 90degree van het paar het Openlucht Waterdichte Netwerk Bevindende Deksel met het Aanaarden leverancier

Grote Afbeelding :  20 van de de Distributiedoos 90degree van het paar het Openlucht Waterdichte Netwerk Bevindende Deksel met het Aanaarden

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUHUI
Certificering: ISO,RHOS,UL,CE
Modelnummer: Yh-3032

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 200pieces
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10piece/box
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: TT, LC, West Union
Levering vermogen: 500pieces/day
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Doosbasis: Polycarbonaat Doosdekking: Polycarbonaat
VERRICHTING: Deksel90degree doos status Kabeldichtingsring: EPDM
slot: Schroef drijfslot Capaciteit: 20Pair stop in modules

 
20Pair het openlucht Waterdichte Bevindende Deksel van (STB) 90degree van de Abonnee Einddoos met het Aanaarden
 
Snel Detail:
 
1. Openluchtdp-Doosplastiek voor STB-Modules 10pairs
2. Materiaal: PC, met staalsporen.
3. De kabeldichtingsringen voor draadingang en uitgang is voor waterdicht.
4. Voor stop in module (teken schakelaareenheid in) unprotection en bescherming over voltage en over currence.
5. Met schroefslot en gemakkelijke input van de subsciberkabels
6. Toepassing: Waterdichte Ourdoor
7.The de module biedt verbindingspunt tussen een uitwisseling-zijkabelpaar en een distributiepaar aan
 
 
Beschrijving:
 
Het distributiepunt (DP) wordt ontworpen want installatie op distributiepunten in lokale netwerken om de telefoons van de klant aan te sluiten/CPEs.The-de doos van het distributiepunt geschikt is om op polen evenals voor muurinstallatie op te zetten. Het is ecologisch beschermd voor alle openluchttoepassingen.
 
Ons product had met succes via Druktest, eindschoktest, dalingstest, builtest, trillingstest, zoute misttest, corrosietest, plons proff test, het Levenstest, duurzaamheidstest, thermische cyclustest en de test van de hitteleeftijd getest. En met succes aangeboden aan grote telecommunicatiebedrijven over de wereld.
 

STB zal als het verbinden worden gebruikt, testend vermogenspunt voor paren van secundaire kabel, of begraven de dienstdraad of zal laten vallen draad aan de netwerkkant en de binnendraad van de abonnee aan de klantenkant. Zaal van de abonnee geïnstalleerd is de Einddoos openlucht op de de perimetermuur van de klant.

 

Hoofdzakelijk gebruikt in het eindigen van kabels van secundaire telefoonnetwerken aan de kabelparen abonneelijnen.
De verbindingsmodule verstrekt een verbindingspunt tussen een uitwisseling-zijkabelpaar en een distributiepaar. Het neemt een 5 punt insteekmodule op om continuïteit en een waaier van andere opties te verstrekken. De verwijdering van de insteekmodule stoort draad geen verbindingen maar stelt contacten aan hen ter beschikking voor het testen aan beide kanten van het netwerk.
20 van de de Distributiedoos 90degree van het paar het Openlucht Waterdichte Netwerk Bevindende Deksel met het Aanaarden
 
Arialdp is zonodig uitgerust met pool het opzetten toebehoren.
 

Het wordt vooral geadviseerd voor:
Openluchtverbindingen waar de milieuvoorwaarden uiterst agressief zijn.
Beëindiging waar de kenmerken van de gebruikersontwikkeling toekomstige flexibiliteit in termen van het type van bescherming of het filtreren mogelijkheden vereisen. Lege distributiedoos voor de module van 1pair dropwire (STB-module), offerring goed verbindingsmilieu voor telecommunicatie.
 
De doos bestaat uit een lichaam en behandelt dat modules op een DIN-spoor huisvest. De voorziening voor muursteun wordt opgenomen in het lichaam van het vakje. Het deksel heeft diverse openingsposities, die volgens de beschikbare hoeveelheid het werk ruimte kunnen worden geselecteerd, en met een verbinding ook gepast om wateringang te beperken.
De dichtingsringen worden verstrekt voor dropwire en paartoegang.
 

De verbindingsmodules worden ontworpen voor steun op een standaarddin-spoor en kunnen daarom in een verscheidenheid van huisvesting in welk hoeveelheden ook worden opgezet worden vereist.
 

De eenheid van de abonneeschakelaar bestaat uit een rechthoekige die doosbasis met een dekking en een verbindingsmodule aan de basis wordt beveiligd. De bovenkant en de basis zijn samen scharnierend, en de bovenkant is gemakkelijk verwijderbaar om het werken in belemmerde voorwaarden te vergemakkelijken. De kabeldichtingsringen voor draadingang en uitgang kunnen aan leidergrootte worden aangepast en zijn ook verwijderbaar. Een metaalschroef wordt verstrekt voor het aan de grond zetten van doeleinden.
 
De toepassing voor het vervangen van Tyco-vx-Sb tekent de eindblokken van de schakelaareenheid in, die 1 paarmodule zonder bescherming, module aan schommelingsbescherming (gas-discharge instrument met schommelingsbescherming aan 230V) verbinden en module met overvoltage en te sterke intensiteit (overvoltage aan 230V, en door twee weerstanden PTC, die tegen de te sterke intensiteit beschermen).

 
10Pairs abonnee Einddoos

20 van de de Distributiedoos 90degree van het paar het Openlucht Waterdichte Netwerk Bevindende Deksel met het Aanaarden
de modules van 5Pair STB als de moduleblok van de één eenheidsstomp, de module kunnen met beschermingsovervoltage of met bescherming over voltage en over stroom zijn.
 
Door de bodem van de doos, zal er de Multipair-kabel ingaan. Het inkomen daarvan zal worden beschermd om de reeks tegen de ingang van water of vochtigheid van de buitenkant te verzegelen. De doos van het STOMPblok bezit ook een mechanisch behoud dat vermijdt uitspreidend inspanningen zal zien de kabel naar de binnenkant van de doos onderwerpen. Deze voorwaarden zullen niet beïnvloed worden door de kabel aan bewegingen te onderwerpen die normaal het geheel tijdens hun gebruik of installatie kunnen worden blootgesteld.
 
De binnenlandse lay-out staat de comfortabele behandeling van verbindingen binnen de doos toe, die hun verbinding vergemakkelijken. Met deze bedoeling een genoeg afstand tussen de zijgevel en de laatste rij van modules. Het zal ook de verbinding van Aarde en de paar proefleider vergemakkelijken, die genoeg ruimte zal hebben.
 
De modules zullen in groepen (5pairs als één groep) worden gevormd om een blok te vormen, dat uit de basis van de doos kan indien nodig worden verwijderd voor het geval dat uw vervanging. Het sluiten zal door middel van schroeven plaatsvinden de waarvan positie op een gestandaardiseerd malplaatje zal worden gebaseerd. De schroeven zouden moeten worden bevestigd gebruikend tussenvoegsels in de basis.
 
Toepassingen:
 
Gebruikt in interconnectiepunt tussen secundaire kabel en de dienstdraad om huizen in te tekenen. Voor steun aan muren, poled het hout, het metaal of het beton
 
 
Specificaties:
 

Openlucht waterdichte Distributiedoos: Het type van STB-module wordt vereist als uw toepassing.
 - G is onbeschermd voor yh-5027,
 - R is voor yh-5028 met GDT bescherming,
 - O is voor yh-5029 met GDT en PTC bescherming.
 
norm met uitbreidingsbout voor opgezette muur. De toebehoren voor opgezette pool zijn op vereiste.
 

Punt NrBeschrijving
Yh-3010-11pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 95*45*50mm
Yh-3010-1G 1pair DP-doos met STB-module (yh-5027) 95*45*50mm
Yh-3010-1R 1pair DP-doos met STB-module (yh-5028) 95*45*50mm
Yh-3010-1O 1pair DP-doos met STB-module (yh-5029) 95*45*50mm
Yh-3010-22pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 145*95*75mm 
Yh-301110pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 195*195*85mm
Yh-3012 20pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 350*190*95mm
Yh-303110pair DP-doos voor STB-(LEGE) module
Yh-303220pair DP-doos voor STB-(LEGE) module

 

Contactgegevens
DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED

Contactpersoon: Miss. Xiang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)