Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenHet netwerk distributie

Muurdistributie het Polycarbonaat van de de Distributiedoos van het 10 Paarnetwerk met 5 punt insteekmodule

Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Uitstekende leverancier 100% adviseert. Wij hebben met Yuhui meer dan 5 jaar gewerkt, goed gaat alles en u brengt me meer zaken. Dank, Yvonne.

—— Varol Ozsoylu van Switzer

De AMPÈRE picabond schakelaars voor uitstekende de telecommunicatie de werken worden gebruikt van Saudi-Arabië, onze cliënt is zeer tevreden met de kwaliteit en ook de concurrerende prijs die.

—— Ali

De FTTH-montage acce. zijn goedkeuring, dank van uw hulp. Spoedig zoekend nieuwe orden aan u.

—— Koraal

Beste Yvonne, houden van wij te informeren dat wij ons hulpmiddel van 1st ordetyco bij onze pakhuistoday.the verpakking hebben en de kwaliteit onze verwachtingen heeft ontmoet.

—— Olga

Ik ben online Chatten Nu

Muurdistributie het Polycarbonaat van de de Distributiedoos van het 10 Paarnetwerk met 5 punt insteekmodule

China Muurdistributie het Polycarbonaat van de de Distributiedoos van het 10 Paarnetwerk met 5 punt insteekmodule leverancier
Muurdistributie het Polycarbonaat van de de Distributiedoos van het 10 Paarnetwerk met 5 punt insteekmodule leverancier Muurdistributie het Polycarbonaat van de de Distributiedoos van het 10 Paarnetwerk met 5 punt insteekmodule leverancier Muurdistributie het Polycarbonaat van de de Distributiedoos van het 10 Paarnetwerk met 5 punt insteekmodule leverancier Muurdistributie het Polycarbonaat van de de Distributiedoos van het 10 Paarnetwerk met 5 punt insteekmodule leverancier Muurdistributie het Polycarbonaat van de de Distributiedoos van het 10 Paarnetwerk met 5 punt insteekmodule leverancier

Grote Afbeelding :  Muurdistributie het Polycarbonaat van de de Distributiedoos van het 10 Paarnetwerk met 5 punt insteekmodule

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUHUI
Certificering: ISO,RHOS,UL,CE
Modelnummer: Yh-3031-r

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500pieces
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10piece/box
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: TT, LC, West Union
Levering vermogen: 500pieces/day
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Doosbasis: Polycarbonaat Doosdekking: Polycarbonaat
Dropwiredichtingsring: Thermoplastisch rubber Kabeldichtingsring: EPDM
slot: Schroef drijfslot Capaciteit: de modules van 10Pair STB

10Pair Polycarbonaat van de de Abonnee het Einddoos van de muurdistributie met 5 punt insteekmodule

 

Snel Detail:

 

1. Openluchtdp-Doosplastiek voor STB-Modules 10pairs

2. Materiaal: PC, met staalsporen.

3. De kabeldichtingsringen voor draadingang en uitgang is voor waterdicht.

4. Voor stop in module (teken schakelaareenheid in) unprotection en bescherming over voltage en over currence.

5. Met schroefslot

6. Toepassing: Ourdoor of binnen

7.The de module biedt verbindingspunt tussen een uitwisseling-zijkabelpaar en een distributiepaar aan

 

 

Beschrijving:

 

De abonnee einddoos bestaat uit een rechthoekige die doosbasis met een dekking en een verbindingsmodule aan de basis wordt beveiligd. De bovenkant en de basis zijn samen scharnierend, en de bovenkant is gemakkelijk verwijderbaar om het werken in belemmerde voorwaarden te vergemakkelijken. De kabeldichtingsringen voor draadingang en uitgang kunnen aan leidergrootte worden aangepast en zijn ook verwijderbaar. Een metaalschroef wordt verstrekt voor het aan de grond zetten van doeleinden.

 

STB zal als het verbinden worden gebruikt, testend vermogenspunt voor maximaal 10 paren van secundaire kabel, of begraven de dienstdraad (BSW) of zal laten vallen draad aan de netwerkkant en de binnendraad van de abonnee aan de klantenkant. STB zullen openlucht op de de perimetermuur van de klant worden geïnstalleerd.

 

De insteekdiemodule hoofdzakelijk in het eindigen van kabels van secundaire telefoonnetwerken aan de kabelparen wordt gebruikt abonneelijnen. De verbindingsmodule verstrekt een verbindingspunt tussen een uitwisseling-zijkabelpaar en een distributiepaar. Het neemt een 5 punt insteekmodule op om continuïteit en een waaier van andere opties te verstrekken. De verwijdering van de insteekmodule stoort draad geen verbindingen maar stelt contacten aan hen ter beschikking voor het testen aan beide kanten van het netwerk.
Muurdistributie het Polycarbonaat van de de Distributiedoos van het 10 Paarnetwerk met 5 punt insteekmodule
 
De doos bestaat uit een lichaam en behandelt dat modules op een DIN-spoor huisvest. De voorziening voor muursteun wordt opgenomen in het lichaam van het vakje. Het deksel heeft diverse openingsposities, die volgens de beschikbare hoeveelheid het werk ruimte kunnen worden geselecteerd, en met een verbinding ook gepast om wateringang te beperken.
De dichtingsringen worden verstrekt voor dropwire en paartoegang.
De verbindingsmodules worden ontworpen voor steun op een standaarddin-spoor en kunnen daarom in een verscheidenheid van huisvesting in welk hoeveelheden ook worden opgezet worden vereist.

Muurdistributie het Polycarbonaat van de de Distributiedoos van het 10 Paarnetwerk met 5 punt insteekmodule

 

De toepassing voor het vervangen van Tyco-vx-Sb tekent de eindblokken van de schakelaareenheid in, die 1 paarmodule zonder bescherming, module aan schommelingsbescherming (gas-discharge instrument met schommelingsbescherming aan 230V) verbinden en module met overvoltage en te sterke intensiteit (overvoltage aan 230V, en door twee weerstanden PTC, die tegen de te sterke intensiteit beschermen).

 

De verschillende schakelaar van de functieabonnee werd absoluut onderscheiden door de kleur. Wij kunnen de andere twee schakelaars van de typesabonnee voor uw selectie aanbieden:

De STB-module met grijze insteekmodule is voor zonder bescherming.

De STB-module met oranje insteekmodule is voor met bescherming zowel over voltage als over munt, met zowel 3pole-binnen remhaak als PTC.

 

de modules van 5Pair STB als de moduleblok van de één eenheidsstomp, de module kunnen met beschermingsovervoltage of met bescherming over voltage en over stroom zijn.

 

Door de bodem van de doos, zal er de Multipair-kabel ingaan. Het inkomen daarvan zal worden beschermd om de reeks tegen de ingang van water of vochtigheid van de buitenkant te verzegelen. De doos van het STOMPblok bezit ook een mechanisch behoud dat vermijdt uitspreidend inspanningen zal zien de kabel naar de binnenkant van de doos onderwerpen. Deze voorwaarden zullen niet beïnvloed worden door de kabel aan bewegingen te onderwerpen die normaal het geheel tijdens hun gebruik of installatie kunnen worden blootgesteld.

 

De binnenlandse lay-out staat de comfortabele behandeling van verbindingen binnen de doos toe, die hun verbinding vergemakkelijken. Met deze bedoeling een genoeg afstand tussen de zijgevel en de laatste rij van modules. Het zal ook de verbinding van Aarde en de paar proefleider vergemakkelijken, die genoeg ruimte zal hebben.

 

De modules zullen in groepen (5pairs als één groep) worden gevormd om een blok te vormen, dat uit de basis van de doos kan indien nodig worden verwijderd voor het geval dat uw vervanging. Het sluiten zal door middel van schroeven plaatsvinden de waarvan positie op een gestandaardiseerd malplaatje zal worden gebaseerd. De schroeven zouden moeten worden bevestigd gebruikend tussenvoegsels in de basis.


Het wordt vooral geadviseerd voor:
1. Openluchtverbindingen waar de milieuvoorwaarden uiterst agressief zijn.
2. Beëindiging waar de kenmerken van de gebruikersontwikkeling toekomstige flexibiliteit in termen van het type van bescherming of het filtreren mogelijkheden vereisen.
3. Lege distributiedoos voor de module van 1pair dropwire (STB-module), offerring goed verbindingsmilieu voor telecommunicatie.

4. Arialdp is zonodig uitgerust met pool het opzetten toebehoren.


Toepassingen:

 

Gebruikt in interconnectiepunt tussen secundaire kabel en de dienstdraad om huizen in te tekenen. Voor steun aan muren, poled het hout, het metaal of het beton

 

 

Specificaties:


 

Openlucht waterdichte Distributiedoos: Het type van STB-module wordt vereist als uw toepassing.

 - G is onbeschermd voor yh-5027,

 - R is voor yh-5028 met GDT bescherming,

 - O is voor yh-5029 met GDT en PTC bescherming.

 

norm met uitbreidingsbout voor opgezette muur. De toebehoren voor opgezette pool zijn op vereiste.

 

Punt Nr Beschrijving
Yh-3010-1 1pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 95*45*50mm
Yh-3010-1G 1pair DP-doos met STB-module (yh-5027) 95*45*50mm
Yh-3010-1R 1pair DP-doos met STB-module (yh-5028) 95*45*50mm
Yh-3010-1O 1pair DP-doos met STB-module (yh-5029) 95*45*50mm
Yh-3010-2 2pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 145*95*75mm 
Yh-3011 10pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 195*195*85mm
Yh-3012 20pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 350*190*95mm
Yh-3031 10pair DP-doos voor STB-(LEGE) module
Yh-3032 20pair DP-doos voor STB-(LEGE) module

 

Contactgegevens
DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED

Contactpersoon: Miss. Xiang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)