Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenHet netwerk distributie

De Distributiedoos van het polycarbonaatnetwerk, Openlucht Plastic DP-Doos voor STB-Modules

Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Uitstekende leverancier 100% adviseert. Wij hebben met Yuhui meer dan 5 jaar gewerkt, goed gaat alles en u brengt me meer zaken. Dank, Yvonne.

—— Varol Ozsoylu van Switzer

De AMPÈRE picabond schakelaars voor uitstekende de telecommunicatie de werken worden gebruikt van Saudi-Arabië, onze cliënt is zeer tevreden met de kwaliteit en ook de concurrerende prijs die.

—— Ali

De FTTH-montage acce. zijn goedkeuring, dank van uw hulp. Spoedig zoekend nieuwe orden aan u.

—— Koraal

Beste Yvonne, houden van wij te informeren dat wij ons hulpmiddel van 1st ordetyco bij onze pakhuistoday.the verpakking hebben en de kwaliteit onze verwachtingen heeft ontmoet.

—— Olga

Ik ben online Chatten Nu

De Distributiedoos van het polycarbonaatnetwerk, Openlucht Plastic DP-Doos voor STB-Modules

China De Distributiedoos van het polycarbonaatnetwerk, Openlucht Plastic DP-Doos voor STB-Modules leverancier
De Distributiedoos van het polycarbonaatnetwerk, Openlucht Plastic DP-Doos voor STB-Modules leverancier De Distributiedoos van het polycarbonaatnetwerk, Openlucht Plastic DP-Doos voor STB-Modules leverancier De Distributiedoos van het polycarbonaatnetwerk, Openlucht Plastic DP-Doos voor STB-Modules leverancier De Distributiedoos van het polycarbonaatnetwerk, Openlucht Plastic DP-Doos voor STB-Modules leverancier De Distributiedoos van het polycarbonaatnetwerk, Openlucht Plastic DP-Doos voor STB-Modules leverancier

Grote Afbeelding :  De Distributiedoos van het polycarbonaatnetwerk, Openlucht Plastic DP-Doos voor STB-Modules

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUHUI
Certificering: ISO,RHOS,UL,CE
Modelnummer: Yh-3031

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500pieces
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10piece/box
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: TT, LC, West Union
Levering vermogen: 500pieces/day
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Doosbasis: Polycarbonaat Doosdekking: Polycarbonaat
Dropwiredichtingsring: Thermoplastisch rubber Kabeldichtingsring: EPDM
slot: Schroef drijfslot Capaciteit: de modules van 10Pair STB

10Pair van de de STOMPabonnee van de muurdistributie Eind de Doospolycarbonaat 

 

Snel Detail:

 

1. Openluchtdp-Doosplastiek voor STB-Modules 10pairs

2. Materiaal: PC, met staalsporen.

3. De kabeldichtingsringen voor draadingang en uitgang is voor waterdicht.

4. Voor stop in module (teken schakelaareenheid in) unprotection en bescherming over voltage en over currence.

5. Met schroefslot

6. Toepassing: Ourdoor of binnen

7.The de module biedt verbindingspunt tussen een uitwisseling-zijkabelpaar en een distributiepaar aan

 

 

Beschrijving:

 

Dit wordt gebruikt in het eindigen van kabels van secundaire telefoonnetwerken aan de kabelparen abonneelijnen. Het bestaat uit een lichaam en behandelt dat een gerooid blok huisvest.

 

De doos wordt ontworpen voor muursteun. Het deksel heeft openingsposities 90degree, 135degree ect., die volgens de beschikbare hoeveelheid het werk ruimte kan worden geselecteerd, en met een verbinding ook gepast om wateringang te beperken. De dichtingsringen worden verstrekt voor dropwiretoegang. Het doossluitmechanisme wordt opgezet door de kabelstomp en is efficiënt bij het sluiten van de doos; om de doos te openen opnieuw speciale zeer belangrijk of een schroevedraaier afhangend van het slottype wordt vereist. De grondterminals van elk paar worden elektrisch aangesloten aan de kabelbeveiliging en aan een externe grondterminal. De eenheid wordt verzegeld met hars en wordt de kabel-blok verbinding verzegeld met heat-shrinkable buizenstelsel.

 

De abonnee einddoos bestaat uit een rechthoekige die doosbasis met een dekking en een verbindingsmodule aan de basis wordt beveiligd. De bovenkant en de basis zijn samen scharnierend, en de bovenkant is gemakkelijk verwijderbaar om het werken in belemmerde voorwaarden te vergemakkelijken. De kabeldichtingsringen voor draadingang en uitgang kunnen aan leidergrootte worden aangepast en zijn ook verwijderbaar. Een metaalschroef wordt verstrekt voor het aan de grond zetten van doeleinden.

 

STB zal als het verbinden worden gebruikt, testend vermogenspunt voor maximaal 10 paren van secundaire kabel, of begraven de dienstdraad (BSW) of zal laten vallen draad aan de netwerkkant en de binnendraad van de abonnee aan de klantenkant. STB zullen openlucht op de de perimetermuur van de klant worden geïnstalleerd.

 

De insteekdiemodule hoofdzakelijk in het eindigen van kabels van secundaire telefoonnetwerken aan de kabelparen wordt gebruikt abonneelijnen. De verbindingsmodule verstrekt een verbindingspunt tussen een uitwisseling-zijkabelpaar en een distributiepaar. Het neemt een 5 punt insteekmodule op om continuïteit en een waaier van andere opties te verstrekken. De verwijdering van de insteekmodule stoort draad geen verbindingen maar stelt contacten aan hen ter beschikking voor het testen aan beide kanten van het netwerk.
 
De doos bestaat uit een lichaam en behandelt dat modules op een DIN-spoor huisvest. De voorziening voor muursteun wordt opgenomen in het lichaam van het vakje. Het deksel heeft diverse openingsposities, die volgens de beschikbare hoeveelheid het werk ruimte kunnen worden geselecteerd, en met een verbinding ook gepast om wateringang te beperken.
De dichtingsringen worden verstrekt voor dropwire en paartoegang.
De verbindingsmodules worden ontworpen voor steun op een standaarddin-spoor en kunnen daarom in een verscheidenheid van huisvesting in welk hoeveelheden ook worden opgezet worden vereist.

De Distributiedoos van het polycarbonaatnetwerk, Openlucht Plastic DP-Doos voor STB-Modules
 
Het deksel en de basis zullen van materiële grijs van PC zijn, gelijkaardig aan RAL 7035.The GLB is in bijlage aan de basis door middel van een scharnier die het openen en het sluiten van hetzelfde zal toestaan. Deze scharnier zal aan de kant van de doos (verticale as) worden gevestigd. Dit mechanisme zal toestaan dat eens de gesloten positie, de hoogste winkel aan het sluiten vrijgaf. Alle elementen die omhoog de scharnier maken moeten worden opgezet zodat het onmogelijk is om de basis en GLB te scheiden, zonder dezelfde onderbreking te veroorzaken, zodra het geval wordt gesloten.
Op de binnenkant van het deksel kan met een etiket zijn met duidelijke instructies van de procedure voor verbinding en het testen wordt. gelamineerd die
Op de buitenkant zal het lage hulp nemen die of het embleem stempelen graveren. Het zal de de getoonde vorm handhaven, aandelen en de afmetingen. U zult ook een gebied bezitten de waarvan oppervlakteeigenschappen toestaan om het gebruiken van het verftype Synthetische email, de identificatie van de doos te schilderen
Door de bodem van de doos, zult u de Multipair-kabel ingaan. Het inkomen daarvan zal worden beschermd om de reeks tegen de ingang van water of vochtigheid van de buitenkant te verzegelen. Deze voorwaarden zullen niet beïnvloed worden door de kabel aan bewegingen te onderwerpen die normaal het geheel tijdens hun gebruik of installatie kunnen worden blootgesteld.

De modules zullen in groepen worden gevormd om een blok te vormen, dat uit de basis van de doos kan indien nodig worden verwijderd voor het geval dat uw vervanging. Het sluiten zal door middel van schroeven plaatsvinden de waarvan positie op een gestandaardiseerd malplaatje zal worden gebaseerd. De schroeven zouden moeten worden bevestigd gebruikend tussenvoegsels in de basis (in het geval van het gebruiken van gaten, moeten deze behoorlijk worden geïsoleerd om de ingang van water te verhinderen).

 

De toepassing voor het vervangen van Tyco-vx-Sb tekent de eindblokken van de schakelaareenheid in, die 1 paarmodule zonder bescherming, module aan schommelingsbescherming (gas-discharge instrument met schommelingsbescherming aan 230V) verbinden en module met overvoltage en te sterke intensiteit (overvoltage aan 230V, en door twee weerstanden PTC, die tegen de te sterke intensiteit beschermen).


Het wordt vooral geadviseerd voor:
1. Openluchtverbindingen waar de milieuvoorwaarden uiterst agressief zijn.
2. Beëindiging waar de kenmerken van de gebruikersontwikkeling toekomstige flexibiliteit in termen van het type van bescherming of het filtreren mogelijkheden vereisen.
3. Lege distributiedoos voor de module van 1pair dropwire (STB-module), offerring goed verbindingsmilieu voor telecommunicatie.

4. Arialdp is zonodig uitgerust met pool het opzetten toebehoren.


Toepassingen:

 

Gebruikt in interconnectiepunt tussen secundaire kabel en de dienstdraad om huizen in te tekenen. Het wordt ontwikkeld voor het waarborgen van de eenvoudige, betrouwbare en te handhaven verbinding tussen de paren distributiekabel en kettingen van gebruikersinstallatie of de assistentkringen van het de dienstmateriaal.

Voor steun aan muren, riepen het hout, het metaal of de concrete poled.10-paar Eindblokken, de 10 die Paarverbinding Moduleis in buiteninstallatieverbinding wordt gebruikt, geslagen de kabel en organized.we ook het 10 paarstb Module, of 10 Paar STB.

 

Specificaties:
 

Openlucht waterdichte Distributiedoos: Het type van STB-module wordt vereist als uw toepassing.

 - G is onbeschermd voor yh-5027,

 - R is voor yh-5028 met GDT bescherming,

 - O is voor yh-5029 met GDT en PTC bescherming.

 

norm met uitbreidingsbout voor opgezette muur. De toebehoren voor opgezette pool zijn op vereiste.

 

Punt Nr Beschrijving
Yh-3010-1 1pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 95*45*50mm
Yh-3010-1G 1pair DP-doos met STB-module (yh-5027) 95*45*50mm
Yh-3010-1R 1pair DP-doos met STB-module (yh-5028) 95*45*50mm
Yh-3010-1O 1pair DP-doos met STB-module (yh-5029) 95*45*50mm
Yh-3010-2 2pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 145*95*75mm 
Yh-3011 10pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 195*195*85mm
Yh-3012 20pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 350*190*95mm
Yh-3031 10pair DP-doos voor STB-(LEGE) module
Yh-3032 20pair DP-doos voor STB-(LEGE) module

 

Voor meer relatieve producten van STB, welkom om met direct ons te controleren! Om contact te titelen vind mijn contactendetails! 

Contactgegevens
DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED

Contactpersoon: Miss. Xiang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)