Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenHet netwerk distributie

25 de module van de het Eindblokstomp van de paarabonnee met LAN kabel zonder Bescherming

Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Van goede kwaliteit glasvezel Accessoires voor verkoop
Uitstekende leverancier 100% adviseert. Wij hebben met Yuhui meer dan 5 jaar gewerkt, goed gaat alles en u brengt me meer zaken. Dank, Yvonne.

—— Varol Ozsoylu van Switzer

De AMPÈRE picabond schakelaars voor uitstekende de telecommunicatie de werken worden gebruikt van Saudi-Arabië, onze cliënt is zeer tevreden met de kwaliteit en ook de concurrerende prijs die.

—— Ali

De FTTH-montage acce. zijn goedkeuring, dank van uw hulp. Spoedig zoekend nieuwe orden aan u.

—— Koraal

Beste Yvonne, houden van wij te informeren dat wij ons hulpmiddel van 1st ordetyco bij onze pakhuistoday.the verpakking hebben en de kwaliteit onze verwachtingen heeft ontmoet.

—— Olga

Ik ben online Chatten Nu

25 de module van de het Eindblokstomp van de paarabonnee met LAN kabel zonder Bescherming

China 25 de module van de het Eindblokstomp van de paarabonnee met LAN kabel zonder Bescherming leverancier
25 de module van de het Eindblokstomp van de paarabonnee met LAN kabel zonder Bescherming leverancier 25 de module van de het Eindblokstomp van de paarabonnee met LAN kabel zonder Bescherming leverancier 25 de module van de het Eindblokstomp van de paarabonnee met LAN kabel zonder Bescherming leverancier 25 de module van de het Eindblokstomp van de paarabonnee met LAN kabel zonder Bescherming leverancier 25 de module van de het Eindblokstomp van de paarabonnee met LAN kabel zonder Bescherming leverancier

Grote Afbeelding :  25 de module van de het Eindblokstomp van de paarabonnee met LAN kabel zonder Bescherming

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUHUI
Certificering: ISO,RHOS,UL,CE
Modelnummer: Yh-3033

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500pieces
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 10piece/box
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: TT, LC, West Union
Levering vermogen: 5000pieces/day
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
STOMPblok: 5/10/15/20/25Pair Box: 5/10/15/20/25Pair capaciteit
Bescherming: Met gevuld gel Lijnbescherming: Module zonder bescherming

De module van de het Eindblokstomp van de 25 Paarabonnee met LAN kabel zonder Bescherming

 

Snel Detail:

 

1. Beschikbare capaciteit: 5/10/15/20/25Pairs, omhoog elke 5Pairs als eenheid

2. Elk die blok met 2.8meters van de Kabelstaart wordt uitgerust

3. Verzegelende Bodem: Epoxyhars

4. Met stop in module (teken schakelaareenheid in) unprotection.

5.The de module biedt verbindingspunt tussen een uitwisseling-zijkabelpaar en een distributiepaar aan

 

 

Beschrijving:

 

Dit wordt gebruikt in het eindigen van kabels van secundaire telefoonnetwerken aan de kabelparen abonneelijnen. Het bestaat uit een lichaam en behandelt dat een gerooid blok huisvest.

 

Het is gemakkelijk geïnstalleerd in de distributiedoos. De doos wordt ontworpen voor muursteun. Het deksel biedt openingsposities 90degree, 135degree volgens het beschikbare bedrag van het werk ruimte, en met rubberdichtingsring aan om wateringang te beperken. De dichtingsringen worden verstrekt voor dropwiretoegang. Het doossluitmechanisme wordt opgezet door de kabelstomp en is efficiënt bij het sluiten van de doos; om de doos te openen opnieuw speciale zeer belangrijk of een schroevedraaier afhangend van het slottype wordt vereist. De grondterminals van elk paar worden elektrisch aangesloten aan de kabelbeveiliging en aan een externe grondterminal. 

 

De abonnee einddoos bestaat uit een rechthoekige die doosbasis met een dekking en een verbindingsmodule aan de basis wordt beveiligd. De bovenkant en de basis zijn samen scharnierend, en de bovenkant is gemakkelijk verwijderbaar om het werken in belemmerde voorwaarden te vergemakkelijken. De kabeldichtingsringen voor draadingang en uitgang kunnen aan leidergrootte worden aangepast en zijn ook verwijderbaar. Een metaalschroef wordt verstrekt voor het aan de grond zetten van doeleinden.

 

de modules van 5Pair STB als de moduleblok van de één eenheidsstomp, de module kunnen met beschermingsovervoltage of met bescherming over voltage en over stroom zijn.

 

Door de bodem van de doos, zal er de Multipair-kabel ingaan. Het inkomen daarvan zal worden beschermd om de reeks tegen de ingang van water of vochtigheid van de buitenkant te verzegelen. De doos van het STOMPblok bezit ook een mechanisch behoud dat vermijdt uitspreidend inspanningen zal zien de kabel naar de binnenkant van de doos onderwerpen. Deze voorwaarden zullen niet beïnvloed worden door de kabel aan bewegingen te onderwerpen die normaal het geheel tijdens hun gebruik of installatie kunnen worden blootgesteld.

 

De binnenlandse lay-out staat de comfortabele behandeling van verbindingen binnen de doos toe, die hun verbinding vergemakkelijken. Met deze bedoeling een genoeg afstand tussen de zijgevel en de laatste rij van modules. Het zal ook de verbinding van Aarde en de paar proefleider vergemakkelijken, die genoeg ruimte zal hebben.

 

De modules zullen in groepen (5pairs als één groep) worden gevormd om een blok te vormen, dat uit de basis van de doos kan indien nodig worden verwijderd voor het geval dat uw vervanging. Het sluiten zal door middel van schroeven plaatsvinden de waarvan positie op een gestandaardiseerd malplaatje zal worden gebaseerd. De schroeven zouden moeten worden bevestigd gebruikend tussenvoegsels in de basis.

 

STB zal als het verbinden worden gebruikt, testend vermogenspunt voor maximaal 10 paren van secundaire kabel, of begraven de dienstdraad (BSW) of zal laten vallen draad aan de netwerkkant en de binnendraad van de abonnee aan de klantenkant. STB zullen openlucht op de de perimetermuur van de klant worden geïnstalleerd.

 

De insteekdiemodule hoofdzakelijk in het eindigen van kabels van secundaire telefoonnetwerken aan de kabelparen wordt gebruikt abonneelijnen. De verbindingsmodule verstrekt een verbindingspunt tussen een uitwisseling-zijkabelpaar en een distributiepaar. Het neemt een 5 punt insteekmodule op om continuïteit en een waaier van andere opties te verstrekken. De verwijdering van de insteekmodule stoort draad geen verbindingen maar stelt contacten aan hen ter beschikking voor het testen aan beide kanten van het netwerk.
 
De doos bestaat uit een lichaam en behandelt dat modules op een DIN-spoor huisvest. De voorziening voor muursteun wordt opgenomen in het lichaam van het vakje. Het deksel heeft diverse openingsposities, die volgens de beschikbare hoeveelheid het werk ruimte kunnen worden geselecteerd, en met een verbinding ook gepast om wateringang te beperken.
De dichtingsringen worden verstrekt voor dropwire en paartoegang.
De verbindingsmodules worden ontworpen voor steun op een standaarddin-spoor en kunnen daarom in een verscheidenheid van huisvesting in welk hoeveelheden ook worden opgezet worden vereist.

 

De toepassing voor het vervangen van Tyco-vx-Sb tekent de eindblokken van de schakelaareenheid in, die 1 paarmodule zonder bescherming, module aan schommelingsbescherming (gas-discharge instrument met schommelingsbescherming aan 230V) verbinden en module met overvoltage en te sterke intensiteit (overvoltage aan 230V, en door twee weerstanden PTC, die tegen de te sterke intensiteit beschermen).Toepassingen:

 

Gebruikt in interconnectiepunt tussen secundaire kabel en de dienstdraad om huizen in te tekenen. Voor steun aan muren, poled het hout, het metaal of het beton.

Het wordt vooral geadviseerd voor:
1. Openluchtverbindingen waar de milieuvoorwaarden uiterst agressief zijn.
2. Beëindiging waar de kenmerken van de gebruikersontwikkeling toekomstige flexibiliteit in termen van het type van bescherming of het filtreren mogelijkheden vereisen.
3. Lege distributiedoos voor de module van 1pair dropwire (STB-module), offerring goed verbindingsmilieu voor telecommunicatie.

4. Arialdp is zonodig uitgerust met pool het opzetten toebehoren.

 

 

Specificaties:


 

Openlucht waterdichte Distributiedoos: Het type van STB-module wordt vereist als uw toepassing.

 - G is onbeschermd voor yh-5027,

 - R is voor yh-5028 met GDT bescherming,

 - O is voor yh-5029 met GDT en PTC bescherming.

 - S is voor yh-3033 STOMPmodules

 

norm met uitbreidingsbout voor opgezette muur. De toebehoren voor opgezette pool zijn op vereiste.

 

Punt Nr Beschrijving
Yh-3010-1 1pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 95*45*50mm
Yh-3010-1G 1pair DP-doos met STB-module (yh-5027) 95*45*50mm
Yh-3010-1R 1pair DP-doos met STB-module (yh-5028) 95*45*50mm
Yh-3010-1O 1pair DP-doos met STB-module (yh-5029) 95*45*50mm
Yh-3010-2 2pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 145*95*75mm 
Yh-3011 10pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 195*195*85mm
Yh-3012 20pair DP-doos voor STB-module (LEGE) 350*190*95mm
Yh-3031 10pair DP-doos voor STB-(LEGE) module
Yh-3032 20pair DP-doos voor STB-(LEGE) module

25 de module van de het Eindblokstomp van de paarabonnee met LAN kabel zonder Bescherming

Contactgegevens
DOWELL INDUSTRY GROUP LIMITED

Contactpersoon: Miss. Xiang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)